umarły świat

Yaro

umarły

świat nie żyje już

 

pieniądz dyktuje nuty

na pięciolinii

w tańcu gubisz krok

 

pozostało nam zmartwychwstanie

jak w pacierzu -amen!

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 25 maja 2022
anonim