od wieczora do rana

Kazimierz Migas


, gdyby tak zakochać się na jedna noc
Od wieczora do rana...
, gdyby tak Ona swoja głowę położyła na moich kolanach
i ten jeden raz poczuła jak bardzo jest kochana
Od wieczora do rana...
chociaż  nigdy się nie spotkamy
to oboje o tym co noc tak mamy
Od wieczora do rana...

autor65

 

Kazimierz Migas
Kazimierz Migas
Wiersz · 31 maja 2022
anonim