Latem łapię słońce
przy blasku promieni
cichy wiatr
pachnące kwiaty
zawołam
Odnajdę cię w otchłani
i zapełnisz moje myśli
cząstkami twojej postaci
Rozjaśnisz moje chwile
przy świetle księżyca
będziesz moją gwiazdą
Blaskiem aż do poranka
a potem zgaśniesz wśród chmur
kiedy zakończy się sen.