dotąd w nieznane

Yaro

 

myśl płynie daleko

krew wypełnia żyły

nie potrafię zliczyć kalorii

 

w głębokim kosmosie łączymy

styki energii one są częścią zdań

zdarzenia sił o zmiennej alokacji

tylko dla naszych przyszłych dni

wyobraźni miłość i przyjaźń

 

dawno temu

gdy nie byłem człowiekiem

zbłąkany musiałem zrodzić dla ciebie

uśmiech i nadzieję

na lepszą podróż w nieznane

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 9 czerwca 2022
anonim