wysokie loty - wszystko się świeci
spiżarnia pełna
dostatnia
od zawsze tak było
i dalej się kręci
przestawi
przesypie
i sam rośnie grosz - siłą rozpędu
więcej
więcej i więcej
trzeba to ruszyć
pokazać
i kij podrzucić w mrowisko.....