ludzie mówią

Lucky Person

nieszczęściami straszą

to tego ma nie być 

to tamtego

inne znowu ma się pojawić

ale gorsze od wszystkiego

co mamy

stoi świat na scenie

i pozwala gadać

a ludzie straszą

i śluby biorą

rodzą się, rozwodzą

kochają i przestają

po co

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 11 czerwca 2022
anonim