Narodziny ......
Życie .....
Prokreacja ......
Życie .....
Śmierć ......
Opuszczony, pogardzony, zapomniany
A ja tylko chcę ,życia
Chcę się spełnić jako człowiek
Chcę pokazać na co mnie stać
Chcę być akceptowany przez Tą jedyną
Kochany przez moje dzieci
Chcę pokonać niepowodzenia
Umrzeć szczęśliwym
Zamiar, zdobywanie, walka
Dlaczego?
Nie wiem.....
Nie chcę by ona była wyborem
Ona albo nic
Porażka życiowa
Bo tak miało być
Szczęście, rozsądek, rozpacz
Wszystko to książka życia
Każda kartka to część rozdziału
Za którym znajdziesz pustkę
Jaką jest samotność duszy
W poszukiwaniu siebie