Po lepszej stronie życia

Wiesława

 

 

Kiedyś znajdę się po drugiej,

tej lepszej stronie życia.

Zanurzona w jawności wszystkiego.

W strefie wyższej świadomości

otrzymam odpowiedzi na zadane pytania.

Znajdując się w białej przestrzeni

o nie ograniczonej wprost sile kreacji,

wpadam w zachwyt widząc,

jak pragnienia realizują się szybciej

od prędkości światła.

Stworzę więc sobie tam

nie dualistyczny raj,

w którym królować będzie

już tylko Miłość!

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Wiesława
Wiesława
Wiersz · 13 czerwca 2022
anonim