Kiedyś znajdę się po drugiej,
tej lepszej stronie życia.
Zanurzona w jawności wszystkiego.
W strefie wyższej świadomości
otrzymam odpowiedzi na zadane pytania.
Znajdując się w białej przestrzeni
o nie ograniczonej wprost sile kreacji,
wpadam w zachwyt widząc,
jak pragnienia realizują się szybciej
od prędkości światła.
Stworzę więc sobie tam
nie dualistyczny raj,
w którym królować będzie
już tylko Miłość!