Obecnie planeta szybko nam się zmienia.
Kierunek dramatycznych zmian los narzuca.
Właśnie dzięki im jawność wychodzi z cienia,
jest prawdą o nas samych, niestety zasmuca.
Szanujmy planetę, bo jesteśmy tu gośćmi,
przybyliśmy z daleka na dłuższe wakacje.
Zostawimy po sobie wspomnienia i kości.
W kolejną podróż wyruszą następne nacje.
Wszystkich Ziemi gości ten sam los czeka.
W tym przypadku równość zachowana.
Koniec ten sam dla niewolnika, czy Pana.
Na sprawiedliwość losu, nikt nie narzeka!