,, Naiwna ja". U.T.R.

U.T.R

Rozdrapane rany z których wciąż leci krew przypominają co mi zrobiłeś.

Mimo, że chcę o tym zapomnieć, nie mogę.

Wróciłeś by nadal bawić się mym sercem.

Wróciłeś.

Myślisz, że jestem taka naiwna.

Masz rację wciąż wierzę, że ta nasza miłość może jeszcze powstać.

 

Oceń ten tekst
U.T.R
U.T.R
Wiersz · 23 czerwca 2022
anonim