Rozdrapane rany z których wciąż leci krew przypominają co mi zrobiłeś.
Mimo, że chcę o tym zapomnieć, nie mogę.
Wróciłeś by nadal bawić się mym sercem.
Wróciłeś.
Myślisz, że jestem taka naiwna.
Masz rację wciąż wierzę, że ta nasza miłość może jeszcze powstać.