,,Póki muzyka gra". U.T.R.

U.T.R

Póki muzyka gra,

ja kwitnę jak kwiat.

Moje stopy tupią do tańca,

a ręce wystukują daną melodię.

Nie słucham jęków i narzekań bliskich ludzi, którym się nie podoba jaka jestem.

Nie słucham nikogo.

Muzyka działa na mnie tak odprężająco, że chcę, żeby muzyka zawładnęła mną na wieki.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
U.T.R
U.T.R
Wiersz · 24 czerwca 2022
anonim