,,Póki muzyka gra". U.T.R.

U.T.R

Póki muzyka gra,

ja kwitnę jak kwiat.

Moje stopy tupią do tańca,

a ręce wystukują daną melodię.

Nie słucham jęków i narzekań bliskich ludzi, którym się nie podoba jaka jestem.

Nie słucham nikogo.

Muzyka działa na mnie tak odprężająco, że chcę, żeby muzyka zawładnęła mną na wieki.

 

U.T.R
U.T.R
Wiersz · 24 czerwca 2022
anonim