Zapomnieć wczoraj ,
nie widzieć jutro,
muzyki cichej
spamiętać próżno ,
gdy w sercu jeszcze ,
płomienne dreszcze ,
pisane wiersze ,
skropione deszczem .
Skropione łzami ,
słowa pisane ,
ulotne strofy ,
dla ciebie kochanie .
Dla Ciebie tylko ,
pobiegnę we śnie ,
dla ciebie tylko
chcę jeszcze i jeszcze .
Ty tylko rozumiesz ,
mych marzeń wzdychanie ,
Ty tylko pójdziesz ,
w dal ze mną ,
- w nieznane .