Literatura

,, A w sercu mym pustka". U.T.R. (wiersz)

U.T.R

Szukam mej drogi.

Krzyczę, skaczę, wołam.

Szukam właściwego miejsca na tym świecie.

Po południu spotykam wciąż ten sam strumyk przy którym siadam i zaczynam wyśpiewywać smutne piosenki.

Ludzie się gromadzą i mnie oklaskują, nie wiedząc, że to krzyk mej duszy.Podoba im się tekst, więc śpiewam dalej starając się nie fałszować,  bo widzę, że ich uszczęśliwiam. Uśmiecham się przy tym dla nich.

Jest już późny wieczór, oni nadal stoją. Mam już dość śpiewu na dziś, ale zostaję bo nie wiem i tak co mam dalej zrobić z swoim życiem.

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 25 czerwca 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca