Jedną duszą jednym słowem , zwalczyć siłę , przeciw sobie . Nasze myśli , nasza mowa , tak po prostu, - wyprostować . Dokąd jeszcze mnie poniosą , moje nogi tylko po co ? Jeszcze chciałbym Tobie sprostać , być dla Ciebie i pozostać . Byś wiedziała ,że ja jeden - jam dla Ciebie - jam Twój eden .
Otwórz