Okruchy szczęścia

Wiesława

 

Gdy otulasz spojrzeniami

czuję się kochana.

W cieple twego wzroku

serce szybciej bije.

Karmiona słowami pełnymi czułości,

rosnę do samego nieba,

skąd spijam wodę życia z chmur,

a z mlecznej drogi zbieram marzenia.

 

By poczuć szczęście, niczego więcej mi nie trzeba:)

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 5 głosów
Wiesława
Wiesława
Wiersz · 10 lipca 2022
anonim