Literatura

Okruchy szczęścia (wiersz)

Wiesława

 

Gdy otulasz spojrzeniami

czuję się kochana.

W cieple twego wzroku

serce szybciej bije.

Karmiona słowami pełnymi czułości,

rosnę do samego nieba,

skąd spijam wodę życia z chmur,

a z mlecznej drogi zbieram marzenia.

 

By poczuć szczęście, niczego więcej mi nie trzeba:)

 

 


dobry 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 10 lipca 2022 (historia)

Inne teksty autora

Zmiana
Wiesława
Odwieczne pytania
Wiesława
Symfonia zmysłów
Wiesława
Do M...
Wiesława
Moc tęsknoty
Wiesława
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca