zjawisko przymierza

Yaro

błękit widnieje tęczą
pada deszcz


słońce
rozszczepia krople

 

okala świat
wstążką
co trzyma
ziemię za rogi

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 16 lipca 2022
anonim