Gwiazda ukochana Kobieta

Kamil Fałdyga

Jesteś gwiazdą najpiękniejszą spośród gwiazd.
Jesteś latem najwspanialszym ze wszystkich lat.
Jesteś wschodem i zachodem dnia.
Jesteś cudem który BÓG światu dał.
Jesteś motylem co zachwycił świat.
Jesteś jak wolny orzeł co przemierza świat.
Jesteś najwspanialszym darem jaki Bóg mógł dać.
Jesteś muzyką, która przenika mnie cały czas.
Jesteś lekarstwem na życia czas.
Jesteś Kobietą.
Dziękuje za wszystko księzniczko

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Kamil Fałdyga
Kamil Fałdyga
Wiersz · 21 lipca 2022
anonim
  • Mithril
    ...koło "grafomanii" to nawet nie leżało, a gdzie docelowość w śmietniku "poezji"(?)

    · Zgłoś · 2 lata temu