Niech me serce
tak stęsknione
znów poczuje
szczęścia stronę
Niech w nim miłość
znów zapuka
i swym blaskiem
je otoczy.
Chcę mieć znów
błyszczące oczy
i uśmiechem
twarz przybraną,
chcę być znowu zakochany ..
Każde słowo jak muzyka
cichy szeptem nas dotyka,
jest cudownym zapomnieniem
w pocałunku uniesieniem..
Wypełniając duszę całą
by w uczuciu nam wzrastało
i dawało ciepło gdy
w sercu moim będziesz Ty kocham cię Księżniczko