Literatura

Tęsknota za wspomnieniami (wiersz)

Kamil Fałdyga

 Proszę, wróć do wspomnień,
Czy kiedykolwiek było piękniej .
A pomyśl teraz o mnie
I zrozum, że tęsknię za tobą księżniczko.
Tęsknię za Twymi ustami,
Które wciąż mnie całowały.
Za wszystkimi chwilami,
w których Twe dłonie mnie dotykały.
Uzasadniona w pełni tęsknota,
Ponieważ jesteś moim światem,
Żeby nie przyszło mi do głowy głupota,
By z kimś dzielić się tym kwiatem.
Jesteś tylko moja,
należysz tylko do mnie.
Więc nie trać żadnej chwili,
Kochaj mnie przytomnie.
Chcę wiedzieć, że jesteś blisko,
Czuć jak o mnie myślisz,.
Swoją przyszłość wiążę z Tobą,
Oddaję ją w Twoje ręce,
Zrób z nią użytek, bądź sobą,
Otrzymałaś skarb, moją miłość do ciebie .


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 21 lipca 2022, 14:44
...przezaimkowany nadczynnościowizm
przysłano: 21 lipca 2022 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca