Erotyk

Johnny Janeczek

W ciszy niewypowiedzianych słów

Pogrążeni jesteśmy

Tak blisko siebie

I tak daleko

Niczym dwie gwiazdy na niebie...

 

Szukamy zagubionych w mroku spojrzeń

Szukamy zagubionych w mroku myśli

 

Milczymy

Chcąc zachować to co jest

Milczymy

Chcąc zachować siebie...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Johnny Janeczek
Johnny Janeczek
Wiersz · 28 lipca 2022
anonim