W ciszy niewypowiedzianych słów
Pogrążeni jesteśmy
Tak blisko siebie
I tak daleko
Niczym dwie gwiazdy na niebie...
Szukamy zagubionych w mroku spojrzeń
Szukamy zagubionych w mroku myśli
Milczymy
Chcąc zachować to co jest
Milczymy
Chcąc zachować siebie...