Literatura

nie dane nam było (wiersz)

Robert noszczyk

zachodzi słoneczko

zachodzi za łany

nie daję już rady 

zwolnij mnie o Panie

zwolnij mnie o panie

z tej orki morderczej

bo mnie bolą ręce

znów swą duszę dręczę

czeka moja miła

łka i ciężko dycha

za nasze kochanie w innych rękach siła


przysłano: 1 sierpnia 2022 (historia)

Inne teksty autora

dlaczego...
Robert noszczyk
wróć...
Robert noszczyk
by żyć potrzeba
Robert noszczyk
...
Robert noszczyk
tylko traumy...
Robert noszczyk
zaplanowana hipokryzja
Robert noszczyk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca