ZDEJMIJ OKULARY

Marek Kierus

I z prostytutką

może być miłośnie

 

zdejmij okulary

będziemy się kochać

 

ciszej

bo nas usłyszą

ciszej

 

a jej rzęsy bębnią

o napięty balon księżyca.

 

 

Marek Kierus
Marek Kierus
Wiersz · 2 sierpnia 2022
anonim