Nie szukaj

Łukasz Kulak

 


Na czerwień się przestaw
może to wskazówka
Róża nie kwitnie już tutaj

Może w bieli jest coś zawarte
Może już jej nie szukaj

 

Łukasz Kulak
Łukasz Kulak
Wiersz · 14 sierpnia 2022
anonim