Tak mówią

Łukasz Kulak


Miłość prawdziwa
Nie skażona grzechem
Tak mówią

Miłość zazdrosna
Też bywa
Nie lubią

Miłość poklasku
Nie szuka
Niechybnie

Miłość jest
nie ma
przedziwnie

Łukasz Kulak
Łukasz Kulak
Wiersz · 14 sierpnia 2022
anonim