II i I

Łukasz Kulak

II

Restart zrobili
Wyeksportowali
Kable podłączyli
Zaimplementowali
Stworzyli programy
Wgrywają

Maszyna

I

Łzy ciemności
Miłości  
Świadomość
Nie zmieniać
Nie wolno  
Za dużo cierpienia

Człowiek

Łukasz Kulak
Łukasz Kulak
Wiersz · 14 sierpnia 2022
anonim