Trzy zero jeden

Łukasz Kulak


Bio log
Nie zalogowali
Nie zrozumieli
Źle potraktowali
Przetrzymywali
Cierpieli
Ból wyłączyli
Nie skończyli
Nic nie osiągnęli   

Przeszli piekło

Nie zapomnieli

Łukasz Kulak
Łukasz Kulak
Wiersz · 14 sierpnia 2022
anonim