Może formułę ma podać
Może się poprawi
Mówią kontrolerzy
Wpadł w pułapkę
Zastawioną przez
Czterech żołnierzy
To uczelnia
Więzienie pokój
Siedem metrów mierzy
Wypuście go
Już stamtąd
Do was nie należy
Nie jest sam
Jest ich więcej
Niech Bogu zawierzy