Formuła

Łukasz Kulak


Miłości wiecznej formuła
Niech pomoc sprowadzi
Na tych co zatracili się
W poszukiwaniach

Kamień filozoficzny
Nigdy nie powstał
Nie udało się  
I nigdy im się nie uda

 

Łukasz Kulak
Łukasz Kulak
Wiersz · 14 sierpnia 2022
anonim