Literatura

Jest (wiersz)

Łukasz Kulak


Miłość jest jak
Nie wiem
Jak ciągłe
Czekanie
Przyjdzie
Znowu ją zobaczę
Nie przyjechała jeszcze
Jest

 

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 14 sierpnia 2022 (historia)

Inne teksty autora

Pociąg złom
Łukasz Kulak
Formuła
Łukasz Kulak
Wyjście
Łukasz Kulak
Trzy zero jeden
Łukasz Kulak
II i I
Łukasz Kulak
Naukowe zniewolenie
Łukasz Kulak
Tak mówią
Łukasz Kulak
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca