Pociąg złom

Łukasz Kulak

 
Stoją dzieciaki na peronie
Słyszą resztę jak tkwią
Mówił  Kolejarz, że dotrą
One po prostu tam tkwią

Nie chcą dzieci być złomem
Kolejarz mówi, że są
Może ktoś kiedyś pomoże
One po prostu tam są


 

Oceń ten tekst
Łukasz Kulak
Łukasz Kulak
Wiersz · 14 sierpnia 2022
anonim