Literatura

tantra means weaving [b] (wiersz)

das

 

osoby w bloku koncentrują się na procesie postrzegania
praktykuję indyjską medytację i koncentrację na myśli°
bo tantra to tkanie diamentowego wzoru sensu i formy
spokojna świadomość sensu to rejestrowanie otoczenia
to sezon nieskończoność zimy i przebywanie w miłości
w tym kontekście tantra oznacza schemat samorozwoju
spokojne zjawiska pogodowe i hinduistyczne zaświaty°
osiedle niezauważalne przez zewnętrzną rzeczywistość
bo tantra to tkanie diamentowego wzoru sensu i formy
wyższe krainy samorealizacji stany energetyczne aura°
i zatapiam się w medytacji nad wzorem rzeczywistości
osoby w bloku koncentrują się na procesie postrzegania

 

 

 

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 14 sierpnia 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca