kto wyrówna zakręt próżny
przekręcone
odwrócone
loty puste
najważniejsze
nic - się ścieli
dokąd
pędzisz
rozpędzony wicher kręci
plącze
nie wiadomo - kto i co
ile znaczy
nie ma - miary wiary klasy
poszarpana nuta goni
gra
kto naprawi
niby raj i struny...