Ostatni raz

Valkiria

Ostatni raz Cię widziałam.

Ostatni raz Cię przytuliłam. 

Ostatni raz Ci zaufałam.

Jeszcze do niedawna mówiliśmy sobie o wszystkim.

Byliśmy jak rodzeństwo, nie rozłączni. 

Zawsze razem. 

Dzisiaj nie odzywamy się do siebie. 

Staliśmy się dla siebie obcy. 

Nasza historia zatoczyła koło. 

Kiedy widzimy się na ulicy, mijamy się bez słowa i gestu. 

Jakbyśmy się nigdy nie znali. 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Valkiria
Valkiria
Wiersz · 17 sierpnia 2022
anonim
  • Mithril
    "nie rozłączni." ......................a może to była ta samospełniająca się przepowiednia, gdzie rzecz nierozłączną podlir rozdzielił(?)

    · Zgłoś · 2 lata temu