Fraszka na colę

Bolesław Piprztycki

Pijta colę bo po coli pierwszorzędnie się …../swawoli

Cola syci, cola chłodzi, cola nigdy nie zaszkodzi

Wzmocnisz pamięć inteligencję i poprawisz swą potencję

Wiec powtarzam aż do bólu pijta colę - kumasz ciulu.

 

Bolesław Piprztycki
Bolesław Piprztycki
Wiersz · 20 sierpnia 2022
anonim