Modlitwa

Teuryga

 

 

Za świat dla swojej duszy chce bo oni są tak źli

Przeklęli mnie i nie mam sił do piekła iść

Podstęp ten tak podły jest bym była ich

Boże daj za świat Mi bym mogła dla Ciebie żyć

 

 

Teuryga
Teuryga
Wiersz · 27 sierpnia 2022
anonim
  • Mithril
    ...ja p...ę

    · Zgłoś · 2 lata
  • Andrzej
    Trudny lecz niepokojący i zastanawiający .

    · Zgłoś · 2 lata
  • das
    dobrze że radośnie witasz nową erę, w wierszu (wypowiedzi) jak dla mnie brakuje trochę płynności. Pozdrowienia

    · Zgłoś · 2 lata