Miłość - To nie takie proste.

Jakub Zoltowski

Kwiaty, rozrzucone litery pośród agresywności fal. Słowa. Krótkie, 

do meritum. I loved You. 

 

- Dziewczyny pewnie popłakały by się, dla tego bo nikt już nie pamięta takich słów. -

 

Tylko krótkie stosunki pomiędzy pionem i poziomem.

 

Widzisz, cóż, ja nie uważam, by krótka rozmowa mogła zmienić moje całe życie. Trudno jest mi się odnieść, do tego czy kocham, kochałem, czy będę kochał kiedykolwiek. 

 

Czasami marzę o tym jak by to było

 

-Być blisko twoich ud -

 

, lecz szybko zapominam. 

 

Pocałunek, czy poddanie,

 

Więc ?

 

Jak to z tobą będzie ?

 

Lecz ?

 

Z moich ust spływa kolejna,

już nieistotna łza 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 27 sierpnia 2022
anonim
  • LydiaDel
    Miłość to nie sex.

    · Zgłoś · 9 miesięcy temu
  • Mithril
    "Z moich ust spływa kolejna,
    już nieistotna łza"

    ...podlir beczy ustami(?)

    · Zgłoś · 2 lata temu