Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Bolesław Piprztycki
Moje wyspy szczęśliwe
Moje wyspy szczęśliwe
Bolesław Piprztycki
Całe życie o tym marze
aby żyć na Zanzibarze
ale życie to nie bajka
lufa wódki i luz w barze
Lubię
Bolesław Piprztycki
Wiersz · 27 sierpnia 2022
Mithril
"Całe życie o tym marze" ............................?
Lubię
·
Zgłoś
·
2 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści