Moje wyspy szczęśliwe

Bolesław Piprztycki

Całe życie o tym marze

aby żyć na Zanzibarze

ale życie to nie bajka

lufa wódki i luz w barze

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Bolesław Piprztycki
Bolesław Piprztycki
Wiersz · 27 sierpnia 2022
anonim
  • Mithril
    "Całe życie o tym marze" ............................?

    · Zgłoś · 2 lata temu