w poszukiwaniu

Yaro

smalcu na chlebie brakuje ciebie
łyżka w rosole oczy w głowie
puste krzesło brakuje bliskości przy stole
mówię do siebie ty się nie zjawiasz
daleko byłaś sny popłynęły rzeką
zachodzę w głowę z dłońmi po lesie
szukam naszych miejsc są ślady
wyryte na drzewie inicjały
serca i strzały

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 29 sierpnia 2022
anonim
  • Arian
    czerwony troll maniakalnie trolluje, zglosić go na policję

    · Zgłoś · 2 lata temu