Literatura

ROZTERKI KOCHANKA (wiersz)

commanddos

Wczesne rano. Mąż wychodzi.
W delegację leci.
Ucałował swą małżonkę
oraz swoje dzieci.

 

Później jak się okazało
jego lot zaginął.
Wraz z innymi na pokładzie
i on również zginął.

 

U kochanki o tragedii
z newsów się dowiedział.
Trawiąc ową informację
wraz z nią w łóżku siedział.

 

Chwilę potem jak dotarło
musiał bluzgę rzucić.
Ja pie*dolę..... Jak ja teraz
mam do domu wrócić?

 


przysłano: 31 sierpnia 2022 (historia)

Inne teksty autora

TRZY BUCHAJE
commanddos
DZIADZIO
commanddos
ONA MA FIUTKA
commanddos
LENIN W OPAŁACH
commanddos
ZAPINAJ PASY
commanddos
WIEJSKI TUNING
commanddos
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca