pytanie...
wierci się i pręży - nie ma granicy
wszystkie kąty ścieli
nie liczy
tyle szczęścia daje
czasem milczy długo
sama świat buduje - nie ma ramy
sztamy
taka
pani
największe bogactwo
kiedyś - grant pokazał co znaczy podniebne
szperactwo.
To jest tylko - wiedza....
unosi w przestworza
tak - ogromna taca z wieżą pełną marzeń.
Ona - nie zamyka lecz otwiera bramy
bez kłódki przy boku
dobra piękna jasność
ile
ile - mamy....