dzisiaj jestem wulgarny
gdzie są wszystkie panny
co mówiły że jestem wybranym
że ładny zadbany jedyny
oszukany jak dziecko na lizaki
śle wulgarne słowa
w kierunki nieznane bo
nie ma sensu ubliżać
kiedy nie stać mnie na inność
całkiem niedawno świeży
plutonowy szuka żony
gdzieś jest w tym samym świecie
mieć pewność że w sercu
zatrzymać ślad po kobiecie