Dziewczyno…

Konrad Koper

Odkryliśmy wyższe wymiary.

Wieść o twych zaletach

biegnie szybciej niż światło.

 

Miłość łamie zasady fizyki.

„Grawitacja” nie trzyma…

 

Uczymy się patrząc w gwiazdy.

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 23 września 2022
anonim