Fałszowane fanatyzmy

Tomasz Kucina

 

fabularnych fabryk filc

fakultetów falsyfikat

fałszowany fanpejdż fryz

farys flipperami – fika

fuksów filing fort-fawele

fałszerz Faustem fantastyka

figmas fadingował feler

fiesta feta faworyta

filozofia feministek

feldjegerów i folksdojczów

fejsbukowych fatalistek

faksowanie Feli fpiątek

ferment festiwali filie

filakterie filantropów

fotoszopów fotki figle

filokaktus flakiem fkroku

fokstrot figur figi z farmy

flaszka fatum for frasunek

frankowiczów fejk fluwialny

felietonów forum frunie

fajnsznit felgi & ferrari

filmoteka forsy ftórnej

filologów faun fekalił

fotoradar fczasów fulwen

funkcjonariusz fan fryzjera

fotel fosforowy – fornir

fąfla frytkownica fspiera

fladrownika flinta w formie

fiołki farby fajebole

fortun fason full ferajny

finansjera i faszole

ferwor feudałów fajny

farmakolog fantastyczny

fajta formatami faktur

farbowane – fart falliczny

funkcjonują z furią fartu

figurantki fbiegu fakać!

falban flegmatyczne fazki

fkurw flejtucha & flisaka

fartuch flei filomacki

flażoletem forsing – fpapa

fanatyków z ferm flekować!

fantazjuje fakir fiński

fermom furtki fastrygować!

faulowane fetyszystki

figolistne fuks fartowne

flashbackowe formalistki

funt fleksyjny fening – forhend

fotomontaż fonoskopia

fciąż filować fenks – Falklandy

furażuje frykcji ftopa

fermentują farszu farby

Freud furiata fkiszkę fkopał

futuryzmów frajd – furmanka

faryzeuszowskie faux pas

fiuka furczy – fiks-falanga!

 

 

Tomasz Kucina
Tomasz Kucina
Wiersz · 23 września 2022