Biegasz
chodzisz - szukasz raju
z której strony jesteś....
pukasz - czy - prosisz
- gdzie jest scena
i kto gra
twoja
moja
czy nić splątana pruje kłębek miękki
ciepło zawsze pika w środku
teraz kapie
oj - tam
coś - tam
kiedyś
może....
sen przypomni - o mój Boże.